Veersemeer race 2017

De dames van de Baron van Ghent uit Naarden waren eigenlijk al in Bruinisse kampioen in de Kuikenklasse, want 4 van de 6 wedstrijden een eerste plaats dat is bijna buitenaards.

Maar nu staat het op Facebook dus het is echt zo 😉  In Naarden waren ze er apetrots op en dat mag ook wel, een team dat pas twee jaar aan de weg roeit en nu al 1e in de Kuikenklasse!  Afgelopen weekend roeide ze een 8e plaats in het Algemeen klassement bij elkaar ( 55 Watt ) dat belooft wat voor de toekomst….

De toverdrank waar al eerder over gesproken werd, wordt volgend jaar iets verdund want er komt weer een sloep bij in deze regio. Ron Straver is, as we speak, bezig met het volgende Kuikentje (nr 38) welke vanuit Muiden gaat roeien.

Bij de Kuikenheren is het een stuk spannender, er kan nog van alles gebeuren in het Klassement. Maar zeker is dat de Cor de Bruin2 een heel belangrijke overwinning heeft behaald het afgelopen weekend. Want ze waren dit weekend 1e in de Kuikenklasse met maar 0,43 Watt verschil met de 2e plaats (Bergenvaarder). Derde werd de Last of Titanic, die momenteel bovenaan staat in de Kuikenklasse…..

Deze keer geen foto’s, want dat is zo 2016.

Vandaag de dag hebben we filmpjes, met deze keer hele mooi Drone-beelden uit Kortgene en natuurlijk, als vanouds, de video vanuit de Paardekreek.

Veersemeer race 2017

Veersemeerrace 2017 Team Paardekreek